Loading...
Ydelser 2018-05-28T13:38:20+00:00

Interim Management

Interim Management er løsningen, når I som virksomhed har brug for stærke faglige kompetencer til ledelsesopgaver i en begrænset periode.

De midlertidige ledelseskonsulenter kommer i spil, når der opstår et akut behov for at videreføre driften af virksomheden, eller når der kræves nye strategiske kræfter til at løfte virksomhedens forretning i en ny retning.

Da behovet for Interim Management ofte opstår med kort varsel, er det altafgørende at den midlertidige leder sættes i spil hurtigt og effektivt, så driften kan videreføres gnidningsfrit. FP Consultants har over 20 års erfaring med at identificere og levere de mest kompetente ledelsesprofiler til tiden, så kunden kan sikre stabilitet i en ofte udfordrende periode for virksomheden.

Kontakt os

Nearshoring til Polen

FP Consultants tilbyder flytning af arbejdskraft til et land med lavere leveomkostninger, men inden for et geografisk og kulturelt nærområde. Nearshoring giver fordele i forhold til offshoring vedrørende tidsforskel, kultur, sprog, politisk situation herunder opfyldelse af EU privacy act osv.

Polen er interessant for virksomheder, som fokuserer på:

  • hurtig og betydelig omkostningsreduktion
  • skalerbarhed og hurtig adgang til en stor volumen af IT-ressourcer og spidskompetencer på absolut topniveau
  • konsulenter med stærke engelskkundskaber og med intellektuel kompatibilitet til skandinavisk kultur
  • smidig, fleksibel og ubesværet integration
  • kort rejseafstand (1 time og 20 min. fra CPH)
  • konkurrencedygtige priser
Kontakt os

Konsulentbistand

Når I skal bruge specialiseret arbejdskraft til en opgave, har vi de rigtige eksperter på hånden. Vores konsulenter har typisk uddannelse på et højt niveau, faglig dybde og relevant erfaring i forhold til den enkelte opgave. Hertil kommer dyb indsigt i den enkelte kundes særlige rammer, vilkår og udfordringer.

Vi lægger vægt på, at vores forretningskonsulenter har en opdateret og afprøvet værktøjskasse – og har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til at levere mærkbare resultater. Det er desuden afgørende, at konsulenten har erfaring fra den industri, kunden opererer i.

Se vores kompetenceområder.

Vil du være konsulent? Ansøg her.

Kontakt os

KOMPETENCEFELTER

FP Consultants leverer konsulenter med kompetencer indenfor IT og Finance.

IT-chef

Vores konsulenter har styr på såvel forretning som IT og kan servicere forretningen med en pragmatisk tilgang.

Program- og projektledelse

Program- og projektledelseskonsulenter kan hjælpe når du skal sikre, at et projekts mål og tidsplan bliver overholdt, at projektets ressourcer organiseres med optimal udnyttelse, og at projektgruppen i sidste ende ledes mod det fælles mål.

Business Intelligence

Vores konsulenter skaber værdi af de data, du allerede har, og sikrer at data er tilgængelig til de rigtige personer og bliver præsenteret på en måde, som gør det muligt at træffe de rigtige beslutninger hurtigt.

System- og softwareudvikling

Vi har konsulenter, der er mestre i databaser, styresystemer, middleware, storage, operativsystemer, programmering samt udvikling af mobile applikationer til iPhone og Android til forretningsbrug.

Nearshoring

Spar mange penge ved at leje en eller flere fuldtidsudviklere i Polen og fasthold kontrollen af processen med dansk projektledelse.

Økonomi- eller regnskabschef

Vores konsulenter har dyb erfaring med mange forskellige brancher og kan være med til at sikre en effektiv, professionel og dynamisk ledelse af økonomistyring og indkøbsfunktioner. Vi har mange års erfaring med implementeringer af forskellige ERP systemer.

Controller

Vores konsulenter har stærke kompetencer indenfor økonomistyring, regnskab, controlling og revision. Erfaringerne stammer fra mange forskellige brancher og mange forskellige økonomisystemer.

Governance, Risk & Compliance

Vores konsulenter inden for governance-, risiko- og compliance-tjenester (GRC) hjælper vores kunder til at tackle de brede spørgsmål om Corporate Governance, Enterprise Risk Management og effektiv virksomhedsledelse.

LAD OS ARBEJDE SAMMEN

Vi leverer topprofessionelle løsninger til store virksomheder i ind- og udland og giver vores kunder de bedst mulige forudsætninger for at opnå succes.

Kontakt os