Loading...
Om os 2017-08-18T15:23:00+00:00

EN SOLID FORRETNINGSPARTNER

FP Consultants er etableret i 2014 af konsulenter med solid erfaring fra danske og internationale konsulenthuse. Hovedparten har mere end 15 års erfaring som konsulent. Derudover har vi adgang til mange konsulenter i vores store netværk.

FP Consultants er karakteriseret ved:

  • Vi leverer konsulentydelser med fokus på at skabe muligheder og realisere potentialer i tæt samspil med kunder, kollegaer og netværk.
  • Vores konsulentydelser leveres tæt sammen med IT-implementeringer, som er en væsentlig del af vores kerneforretning.
  • Vi bruger vores erfaring og hinandens kompetencer til at skabe unikke løsninger for den enkelte kunde i den konkrete opgavesituation.
  • FP Consultants vil bevise, at vi kan gøre en forskel på markedet med de bedste konsulenter og levere kvalitet til tiden og ikke mindst på budget.
  • Vi arbejder typisk i langvarige relationer.
  • Vores kunder omfatter både offentlige og private virksomheder.

FP Consultants er stolt af at være ambassadør for DJØF samt medlem af en række andre branche- og arbejdsgiverorganisationer, herunder Dansk IT, Scandinavian-Polish Chamber of Commerce (SPCC) og IT-branchen.

ADVISORS

MOGENS N. SKOV

ADVISOR

Tidligere Adm. direktør i Købstædernes Forsikring mm. Betydelig bestyrelseserfaring. God kommunikator med stærk gennemslagskraft. Imødekommende og god til at skabe relationer og samarbejde. Stiller krav og får det bedste frem i en gruppe. Struktureret, strategisk tænkende og proaktiv.

RENE MUNK NISSEN

ADVISOR

MBA, Senior CIO i flere industrier i statslige og multinationale selskaber, bestyrelseserfaring. Er forretningsorienteret med en bred strategisk, ledelsesmæssig og operationel erfaring fra en lang række af komplicerede og udfordrende opgaver/ansvarsområder.

TORBEN NIELSEN

ADVISOR

Tidl. Nationalbankdirektør, formand for Sydbank, Eik Bank, Næstformand Tryg mm. En yderst kompetent og velformuleret person, som aktivt bidrager såvel strategisk som visionært.

POUL ERIK MØLGAARD RASMUSSEN

CEO

CEO FP Consultants. Har de sidste 25 år arbejdet med rådgivning (NATO Bruxelles, KPMG, revisor, IBM, Management Consultant) for såvel offentlige som private kunder. Strategisk tænkende og gode kommunikative evner. Passioneret for digitalisering. Ikke for teknologi, men for det som teknologi kan udrette af innovation og forandring i en organisation.

DANIEL JOENSEN

ADVISOR

Daniel Joensen har over 20 års erfaring som iværksætter og investor. Han er grundlægger og adm. direktør i Danken Ventures, en early stage-kapitalfond med fokus på Life Science, Biotech og relateret teknologi.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE